Bosætningsfilm fra Limfjorden…(Kampagnefilm)

I denne bosætnings-film kommer du tæt på Limfjorden og tre af dens beboere, som fortæller om deres kærlighed til området og den unikke natur. Området er kendetegnet ved, at Limfjorden hele tiden er til stede i folks bevidsthed og betyder meget for deres daglige liv. De tre medvirkende har meget forskellige grunde til at bo i området, men alle tre nærer en stor kærlighed til stedet og dets natur og denne kærlighed skinner tydeligt igennem i interviewene og i de snakke jeg havde med dem både før og efter optagelserne.

Filmen er produceret for den lokale borgerforening, som gør et stort frivilligt arbejde for at promovere områdets herligheder og som gerne ser, at der kommer endnu flere tilflyttere til, både som sommerhusejere og som fastboende. Udfordringen er, at den lokale skole i Strandby er lukket pga. et for lille elevgrundlag og det hjælper slevfølgelig ikke på tilflytningen og fastholdelsen af børnefamilier. Til gengæld vil naturen og roen tiltrække mange i den mere modne aldersklasse.

Bosætnings-filmen skal primært promovere området overfor potentielle tilflyttere og sekundært, overfor sommerhuskøbere og turister og bliver lagt ud på borgerforeningens egen hjemmside og YouTube-kanal. Samtidig er filmen også blevet delt mange gange på Facebook, både af de lokale beboere selv og på flere lokale facebook-grupper. Filmen er også blevet nævnt og linket til i de lokale medier.
https://xn--erteblleborgerforening-9ic.dk/

Comments are closed.