Ehandelsdagen 2019…(Eventfilm)

Kort stemningsfilm og event-film fra Ehandelsdagen 2019.

Ehandelsdagen 2019 var en stor succes for både deltagere og arrangører. Både pga. fordi den var udsolgt og der derfor var en kæmpe energi til stede under hele dagens store program, men også fordi de mange interessante oplæg og oplægsholdere virkelig bidrog med værdi og gode ideer og råd til de fremmødte ecommerce-folk og webshop-ejere.

I event-filmen møder du en række af både deltagere og oplægsholdere, som giver deres umiddelbare indtryk af dagen og dens begivenheder og samtidig får du et visuelt indtryk af forløbet, programmets indhold og den stemning som prægede konferencen.

De medvirkende i event-filmen er Mia Franck Nersting fra Magnetz.dk, Sebastiian Petersen fra TrendHim, Niels Ralund fra FDIH, Kasper Fabricius Dorby fra JYSK, Martin Jørgensen fra Express Bank og Charlotte Engsig fra Vicca.dk.

Det var meget interessant for mig personligt, at få et indblik i en helt ny verden af ecommerce og webhandel, som har sine helt egne spilleregler og udfordringer, men også rummer et kæmpe potentiale for vækst, som kommer til at præge vores forretningsliv i fremtiden, og som allerede nu har sat sit store præg på detailhandelen, som ikke længere kan undgå at forholde sig til den nye spiller på markedet.

Event- og konferencefilmen er produceret for folkene bag Ehandelsdagen og den bliver brugt i både nyhedsbreve, på hjemmesiden, Facebook, LinkedIn og på Ehandelsdagens egen YouTube-kanal.

Se mere om Ehandelsdagen her:
https://ehandelsdagen.dk/

Comments are closed.