Konferencen PlannerDays 2019 (Eventfilm)

Webfilm/eventfilm fra konferencen PlannerDays i maj 2019.

Konferencen henvender sig til mødeplanlæggere og eventfolk fra hele Danmark og i løbet af to dage får de en masse input til hvordan de kan udvikle deres egen brug af møder og events med nye ideer og tiltag. I denne webfilm har jeg forsøgt at indfange både stemningen fra de to dage og vise omfanget af aktiviteter. Det var en sjov opgave at producere webfilmen og hyggeligt at være med på selve konferencen. Kokken Claus Holm, fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen og Chili-Klaus var blandt højdepunkterne på dagene. Men selve stemningen og de mange positive folk var også med til at løfte min arbejdsglæde:)

Ideen med at lave eventfilm er, at skabe en appetizer, som kan få potentielle deltagere til at se pointen i at deltage på næste konference eller event. Derfor har denne filmtype en større effekt over tid, end mere effektfulde reklamefilm, fordi man tydeligt kan se hvad indholdet er og hvordan folk interagerer med hinanden.

Jeg til hver en tid anbefale at man bruger ressourcer på at producere eventfilm og efterfølgende aktivt distribuerer dem på egne sites og SoMe-kanaler, men også inddrager sine samarbejdspartnere i at gøre det samme.

Ring gerne på 29824010 og spørg ind til hvordan jeg kan hjælpe jer med at producere en flot og effektiv eventfilm/webfilm fra jeres næste konference eller event.

Lær mere om PlannerDays her:
https://plannerdays.dk/

Comments are closed.