FILM-ARKIV

Kort ordløs film om oplevelsen af at sejle med RIB-Båd ud i Aarhus Bugten med Aarhus Sea Rangers.Velkommen til en verden af film til nettet!

Her på siden er der eksempler på de fleste typer formidlingsfilm, som jeg kalder dem: Film der kort og effektivt formidler et budskab til en bestemt målgruppe.

WEB FILM er en overordnet betegnelse for film til nettet og typisk også til virksomheder og organisationers hjemmesider.

INFO FILM er typisk film med fokus på at formidle viden eller information på en pædagogisk og overskuelig måde.

PROFIL FILM er film der tegner en organisations eller virksomheds profil og på den måde giver et hurtigt indblik bag facaden.

SPEED DRAWING er korte tegnede film, som er meget effektive til at fastholde modtagernes opmærksomhed på information eller budskaber, og er et godt supplement til skriftligt materiale.

KAMPAGNEFILM er skabt til at gøre opmærksom på en enkelt sag og aktivere målgruppen til at gøre noget aktivt ift. denne sag.

VALG FILM er korte personlige film der præsenterer en politisk kandidat til enten Folketings- Kommunal- eller Regionsrådsvalg.

– Hvis du har spørgsmål ift. hvilken filmtype som kunne være relevant for dig/jer, så ring gerne på 29 82 40 10 og lad os tage en uforpligtende snak.