ISS og historien om Lasse – CSR i praksis (Kampagnefilm)

I denne webfilm/kampagnefilm møder du Lasse.

Lasse har været gennem mange praktikforløb, som aldrig førte til noget. Han har igen og igen været igennem 3 måneders praktikforløb, som hver gang endte med et farvel og en følelse af nederlag for Lasse selv.

Men i ISS fik han en ny og bedre oplevelse. Han oplevede at blive hørt og talt med i hele praktikforløbet og som en endnu vigtigere ting, fik han en mentor, som fulgte ham gennem hele forløbet og som sikrede sig, at Lasse fik løst de udfordringer som opstod undervejs.

Mentoren var også med ham til samtaler med chefer og andre i perioden og det gav pote. Lasse endte med at blive ansat på almindelige vilkår efter praktikforløbet og er i dag en glad mand, som sætter en stor ære i at kunne forsørge sig selv.

Det er en dejlig livsbekræftende historie at se på og i lige så høj grad at optage og producere. Det var en skøn oplevelse for mig at mærke, hvor meget forskel CSR betyder for ISS som virksomhed og for de enkelte medarbejdere og ledere. Det er tydeligt, at deres CSR-indsats spreder stolthed internt i organisationen og samtidig betyder at ISS gør en kæmpe forskel en lang række parter: Den enkelte medarbejder som kommer i lønnet arbejde, hans og hendes netværk, kollegaerne, ledelsen og resten af vores samfund. Det er en prisværdig indsats, som skaber en ægte win-win-situation.

Filmen er én ud af fire webfilm produceret for http://vfsa.dk/ for at sætte fokus på den nye Benchmarkmodel, som giver præcise tal på virksomheders og organisationers arbejde med CSR og på den reelle forskel det gør for alle parter.

Comments are closed.