KOMMUNAL FORMIDLING

Spredning af positive kommunale budskaber? Effektiv kommunal branding? Vellykkede bosætningskampagner? Styrkelse af det lokale iværksætteri? Øget borgerinddragelse? Mere effektiv medarbejder-information internt i kommunen?

Formidling af kommunale budskaber kræver en helt særlig tilgang til stoffet, fordi målgruppen ikke som sådan skal “sælges” et budskab eller et produkt. Men også fordi hensigten med informationen eller budskabet, ofte er mere abstrakt og overordnet, end i det private erhvervsliv.

Og det er netop disse elementer, som jeg tænder på at arbejde med og har opbygget stor erfaring med gennem de sidste 15 år.

Se produktionspriser her: https://www.bellamondo.dk/priser/

Herunder kan du se en række konkrete eksempler.

I sommeren 2014 lancerede Silkeborg Kommune en ny ambitiøs erhvervsstrategi og i den forbindelse producerede jeg tre webfilm. Filmene fokuserede på tre af de syv indsatsområder: Motorvejsbyggeriet, Det gode liv og Iværksætteri. Herunder kan du se filmen om iværksætteri:

I 2011 kæmpede Sønderborg Kommune for at få Kulturhovedstads-titlen i 2017.Det blev tæt løb med Aarhus, som endte med at vinde titlen. Til denne kampagne producerede jeg flere webfilm bl.a. en intern informationsfilm til kommunens medarbejdere og en kort kampagnefilm, som du kan se her:

I 2010 lancerede Aabenraa Kommune en bosætningskampagne, som skulle sætte fokus på muligheden for at skabe Det Gode Liv i Aabenraa og øge salget af byggegrunde i kommunen. Kampagnen var en succes og fik god feedback. Du kan se bosætningsfilmen her:

I 2012 løb Sønderborg Iværksætter Award af stabelen og i den forbindelse producerede jeg en webfilm, der skulle skabe opmærksomhed om eventen og tiltrække deltagere. Det blev en stor succes og resulterede siden i oprettelsen af Iværksætterfabrikken. Se filmen her:

Sund By Netværket er en tvær-kommunal organisation, som arbejder på at styrke folkesundheden i Danmark. Jeg har produceret en animationsfilm henvendt til kommunalpolitikere i anledning af Kommunalvalget 2013 og en dokumentationsfilm om et fald-projekt for ældre i Sønderborg Kommune, som du kan se her:

I 2010 var “UdkantsDanmark” på alles læber og DR udskrev en film-konkurrence blandt landets udkants-kommuner om at producere den bedste “salgs-film” for deres område. Jeg producerede vinderfilmen for Sønderborg, som fik flest stemmer på DR.dk. Du kan se filmen her:

Målet var en VIRAL video….og det blev den!  I forlængelse af hele Udkants-temaet, som hærgede alle medier og det ganske land i 2010, ville Sønderborg give et alternativt indspark til debatten med en musikvideo. Revymanden Leif Maibom skrev den provokerende tekst til Udkants-sangen og jeg producerede musikvideoen, som fik meget opmærksomhed i hele landet. I foråret 2015 har filmen rundet 75.000 visninger på vores YouTube-kanal. Men det slutter ikke her. TV Syd har også filmen liggende på Facebook og der har den nu genereret 600+ kommentarer, 3.800 LIKES og er blevet DELT mere end 14.500 gange!! Det er vist det man kalder Value for Money, for filmen er produceret på meget lille budget. Se den her:

ErhvervSilkeborg er en stor erhvervsorganisation og har mange tilbud til sine medlemmer. Det ville de gerne sætte fokus på med en filmproduktion. Jeg producerede tre webfilm i 2013, som skulle fungere selvstændigt, men erhvervSilkeborg endte med at bruge dem samlet og har haft stor gavn af filmens klare budskaber. Se den samlede film her:

E-LEARNING:

E-learning er et meget stærkt informations-redskab, især når målgruppen er stor og veldefineret, som fx kommunale medarbejdere.

Jeg samarbejder med Guide2Know, som producerer E-learning-programmerne, som jeg leverer filmklip til. Programmerne og filmene er ikke offentlige, men du kan få smagsprøver på mulighederne ved at klikke ind på Guide2Knows hjemmeside og registrere dig: https://guide2know.dk/

De programmer jeg har leveret film til har handlet om:

Introduktion til ældrepleje og nye medarbejdere i Vejle Kommune

Introduktion til nye medarbejdere i ældreplejen i Sønderborg

Information om IT-brug og det faglige system i Sønderborg

Introduktionsprogram til Social og Sundhed i Sønderborg kommune

Introduktion til nye byrådspolitikere i Sønderborg

Information om hjælp til virksomheder med langtidssyge i Herning Kommune

Introduktion til nye medarbejdere i Kolding Kommune

 —————————————————— 

Dette var et lille udpluk af de mange kommunale film-projekter jeg har arbejdet med.

Jeg sætter stor pris på, at producere disse filmtyper, fordi de har et samfundsgavnligt sigte og ofte også et dokumentarisk element, som tiltaler mig. Jeg ser frem til at høre fra dig og kommer gerne med mine umiddelbare input og ideer til jeres konkrete formidlingsprojekt:

Skriv på zune@bellamondo.dk  eller ring på mobil: 29824010

Bedste hilsner Zune Holm, indehaver, cand.mag.