PROFIL

Bellamondo.dk producerer film til nettet og de sociale medierDet handler om resultater. 

At skabe film, som giver værdi til både afsender og modtager.

 

Jeg har siden 2004 produceret mere end 400 webfilm og profilfilm for en lang række private og offentlige organisationer.

Alt fra integrationsfilm for Dansk Supermarked til profilfilm for en kunstmaler. Og grundlæggende er der ikke den store forskel. For det handler om budskaber.

Budskabet er det vigtigste, og det holder jeg fast i gennem hele produktionsprocessen – i tæt og ærligt samarbejde med kunden.

Kontakt mig på zune@bellamondo.dk  og få tilsendt en grafisk oversigt og beskrivelse af et typisk produktionsforløb, eller ring på 29 82 40 10 og lad os tage en snak om jeres projekt i telefonen.     

Hvem er BELLAMONDO.DK?

Jeg hedder Zune Holm er cand.mag. i samfundsfag og medier, med en baggrund indenfor både nyheds- og reklameproduktion. Jeg har et stærkt netværk af gode folk og kan løse mange specialopgaver som fx. luft-billeder,3D-animationer og speaks på mange sprog.

Derudover har jeg produceret to dokumentarfilm, som har været vist på DR2, DK4 og fået mange tusind visninger på YouTube. Erfaringen fra disse længere og større produktioner, bruger jeg også i produktionen af de mindre webfilm og profilfilm. Især når det gælder om at “fange og røre” modtageren og gøre dem interesserede i det budskab, som filmen har.

Og så har jeg et mantra: Ægte formidling!
Betydning? At jeg producerer film der betyder noget, gør en forskel, og giver reel værdi til både afsender og modtager. Det med værdien er vigtigt, fordi en webfilm uden fokus eller klart defineret formål, ofte ender med at blive en lidt ligegyldig feature på en eller anden underside. Hvorimod en skarp og fokuseret webfilm, sagtens kan ligge på forsiden af et site og på den måde fungere som bærer af organisationens kerneværdi.

Tjek produktionspriser ud her:https://www.bellamondo.dk/priser/

Kvalitet, autencitet og originalitet er vigtige nøgleord i alle filmproduktioner og jeg sætter pris på ærlighed og åbenhed i relationen til mine kunder. Hvad betyder det? Jo, det betyder, at min erfaring siger mig, at de bedste og mest værdifulde filmproduktioner skabes, når der er en fri ping-pong mellem mig som filmproducent og kunden, for det er denne udveksling, som i sidste ende løfter filmens kvalitet og brugbarhed.

Efter 15 års filmproduktion har jeg erfaring med en del filmtyper: Profil-film, web-film, event-film, messefilm, konferencefilm, præsentationsfilm, Speed drawing film, infofilm, biografspot, reklamefilm, corporate film og produktfilm.

Kontakt mig gerne for en fri og uforpligtende snak om film og så vil jeg komme med mine umiddelbare input, som du kan bruge eller ej, helt uden beregning. 

Ring på 29 82 40 10.

English: We produce corporate movies, commercials, and web-movies for many different purposes and companies, in Denmark and the rest of the World.