Efterskole-film optaget kun med MOBIL-TELEFON…(Profilfilm)

…Anderledes rundvisningsfilm på Midtjysk Efterskole…..

Ideen til filmen bygger på en ældre rundvisningsfilm, som blev produceret ved at to elever fik fastspændt hver deres GoPro-kamera og derefter filmede sig selv og hinanden, mens de gennemførte en hel rundtur på skolen. Denne film var skolen rigtig tilfreds med, men mente at det var tid til en opdatering.

I stedet for at lave en ny kopi af den gamle film valgte vi at bruge to elever og lade dem filme sig selv og hinanden med mobiltelefoner – og samtidig filme skolenb og de elever som de mødte på skolen.

Samtidig fungerede jeg og skolens kommunikationsmand som instruktører af løjerne. Det var en sjov dag og en ny oplevelse for mig, at slippe kontrollen og lade eleverne styre store dele af optagelserne.

Efterfølgende havde jeg et større arbejde med at klippe de mange optagelser sammen til en helhed og også forkorte hele turen, så det ikke blev en helaftensfilm.

Alligevel blev den færdige film næsten 5 min. lang og det er usædvanligt for webfilm i dag. Men filmen fungerer godt på skolens hjemmeside og er blevet delt i både fuld længde og i korte bidder på skolens SoMe-platforme, med stor succes.

Læs og se mere om skolen her:

https://midtjyskefterskole.dk/

Comments are closed.