Selvudvikling = Forretningsudvikling? (Testimonial-film)

I denne testimonial-film hører vi den meget personlige historie om, hvordan Andreas gik fra at opleve modstand og modløshed ift. sin virksomhed, til pludselig at opleve stor vækst og fremgang.

Men historien og filmen er også et indblik i, hvor stor sammenhæng der mellem vores personlige tilstande og udfordringer og så vores arbejdesliv og i dette tilfælde en virksomheds trivsel.

Det overraskende i Andreas’s historie er også, at det hele processen startede med en personlig krise, som opstod efter en ulykke og at denne ulykke var startskuddet til en større personlig udviklingsrejse, som også smittede kraftigt af på Aandreas’s arbejdsliv og den virksomhed han havde startet.

Filmen er produceret for terapeut og coach Nils Rosted, som er manden der har guidet og hjulpet Andreas igennem både den personlige og virksomhedsmæssige udvikling.

Det var meget interessant for mig personligt, at arbejde med denne testimonial-film og dens tema om sammenhængen mellem personlig og forretningsmæssig udvikling – både fordi jeg har personlige erfaringer og identifikationer med emnet, men også fordi at denne kobling ikke er noget som bliver italesat, når der normalt drøftes forretningsudvikling eller iværksætteri.

Og på den måde giver filmen et nyt indblik i en sammenhæng, som er uhyre vigtig for alle mennesker – både dem som er ansatte, men måske i endnu højere grad alle de selvstændige virksomhedsejere, som bøvler med virksomhedsmæssige udfordringer og har brug for hjælp til at komme videre.

Lær mere om Expero her:
https://expero.dk/

Lær mere om Nils Rosted her:
https://nilsrosted.com/

Comments are closed.